Ontdek onze fietsen

Ontdek een ware belevenis in
onze winkels

NXT GEAR is niet zomaar een fietsenwinkel. We hechten enorm veel belang aan duurzaamheid en kwaliteit zodat je jarenlang plezier zal hebben met je nieuwe fiets. Elke fiets die bij ons wordt afgeleverd, voldoet aan de strengste kwaliteitsnormen.

We nodigen je uit om eens langs te komen, je zal zien dat we er alles aan doen om van jouw fietservaring een echte droom te maken. Samen met jou gaan we op zoek naar de fiets die perfect bij jou past.

Fietssoorten

Race

Onze racefietsen zorgen voor het vertrouwen om jouw grenzen te herdefiniëren. Ga vooruit, herover die KOM in de buurt, zet de sprint in met nog 10 kilometer te gaan, ga in een afdaling op zoek naar de grenzen van tractie of schrijf je eindelijk eens in voor die rit waar je altijd van hebt gedroomd – je gaat verder en sneller dan je voor mogelijk had gehouden.


Mountainbike

We worden op allerlei manieren aangetrokken om te gaan mountainbiken. Of het nu is om je snelheid te achtervolgen, je grenzen te verleggen of om gewoon even uit die dagelijkse routine te ontsnappen. Van ultralichte XC-machines en do-it-all mountainbikes tot aan echte snelheidsduivels. Je zult hier een mountainbike gaan vinden, die ongeacht je motivatie, een glimlach op je gezicht laat zien. Bekijk ze allemaal.

E-bike

Jij wil ook graag fietsplezier zonder al teveel inspanning? Dan is de e-bike een perfecte fiets voor jou. Elektrische fietsen brengen je ontspannen en op een fijn tempo naar je locatie. Nooit meer in de file staan, dat lijkt toch iedereen wat? Van alle reizen die wereldwijd in auto’s worden gemaakt, zijn de meeste korter dan 16km. De overstap naar een E-bike voor lokaal vervoer helpt je om de korte ritjes in je auto te elimineren.

Bakfietsen

De kinderen naar school brengen, boodschappen doen of samen uitstapjes maken? Onze elektrische bakfietsen Lovens en Urban Arrow staan voor hoogstaande kwaliteit,  duurzaam in gebruik en een veilige keuze. Een elektrische bakfiets biedt gemak, vrijheid en plezier.Gravel

Is de weg minder goed begaanbaar? Dan begint voor jou nu het avontuur, de vrijheid en niet te vergeten de ervaringen. Jouw sleutel tot het ontgrendelen, begint met het hebben van de juiste spullen. Of je nu een onbekende of een vloeiende singletrack versnippert, wij hebben de fietsen die je nodig hebt. Jouw verhaal begint met onze Specialized gravel bikes.
Kids

Onze kinderfietsen zijn gebouwd op basis van een gemeenschappelijke overtuiging – kleine fietsers de beste eerste fiets geven die hen zal inspireren om een leven lang te blijven fietsen. Elke fiets is het resultaat van jarenlange ervaring van onze ontwerpers bij het ontwikkelen van de beste afstelling, het beste comfort en de beste kwaliteit om de liefde van je kind voor het fietsen te stimuleren. Vanaf het moment dat hun voeten de pedalen raken, hebben ze nu wat ze nodig hebben om nog jarenlang vaardig en vol vertrouwen de weg op te gaan.

City

Een citybike is een gewone stadsfiets die je gebruikt als dagelijkse fiets of de gezellige fietsuitjes met het gezinnetje. Wij hebben de meest comfortabele fietsen in stock om je dagelijkse fietsparcours af te leggen op een ontspannen manier. Voor ieder wat wils, groot of klein en in alle maten en kleuren, wij hebben hem voor u.
Tweedehands

Onze tweedehandsfietsen zijn van topklasse en worden enkel te koop aangeboden als ze aan verschillende criteria voldoen. Ze krijgen tevens een volledige onderhoudsbeurt bij aflevering. Heb je interesse? Kom dan gerust even langs of contacteer ons voor meer informatie. Beter nog, kom de fiets even testen alvorens je overgaat tot een aankoop.
Onze fietsmerken

NXT Gear

Word jij onze nieuwe collega?

WIj zijn op zoek naar een fietstechnieker en een fietsverkoper